Ajankohtaista

Tilitoimiston vaihtaminen on helppoa

Tuntuuko sinusta, että tilitoimiston vaihtaminen on aikaa vievää, kallista sekä riskialtista? Muutokset taloushallinnon yhteyshenkilöissä sisältävät aina pienen riskin. Jos kuitenkin jo pohdit tilitoimiston vaihtamista, olet todennäköisesti tyytymätön nykyiseen tilitoimistoosi. Vaihtamalla voit saada itsellesi paljon sopivamman tilitoimistokumppanin, joka ymmärtää tarpeitasi ja säästää aikaa ja rahaa. Elä siis tyydy vähään, kun on kyse yritystoiminnan yhdestä tärkeimmästä tekijästä. 

5 syytä milloin tilitoimiston vaihtaminen on ajankohtaista? 

  • Yhteydenpito tilitoimiston kanssa on huonoa

Lähdetään liikkeelle siitä kaikista yleisimmistä syystä mikä aiheuttaa kitkaa, eli asiakaspalvelu. Olemme kuulleet tarinoita, missä yrittäjät joutuvat odottamaan  vastauksia useita päiviä tai kirjanpitäjä/palkanlaskija ei ehkä ymmärrä liiketoimintaasi, jolloin samoja asioita joudutaan käymään useamman kerran läpi. 

Tyytymättömyyttä aiheuttaa myös yhteyshenkilövaihdokset, missä yhteisen sävelen rakennus täytyy aina aloittaa alusta. Viestit myös saattavat kadota yleiseen asiakaspalvelu sähköpostiin, josta kiinni ei saa ikinä henkilökohtaisesti omaa yhteyshenkilöä. 

Me Deskjockeysilla uskotaan, että paras toimintamalli syntyy aina henkilökohtaisen palvelun pohjalta. Yrittäjällä ja taloushallinnon ammattilaisella täytyy olla tieto siitä kuka hänen asioita hoitaa. 

  • Virheet tilitoimiston puolelta

Tuntuuko siltä, että palkoissa on aina virheitä ja työntekijät tuskailevat väärin maksetun palkan kanssa? Tai onko alv-ilmoitus aina unohtanut laittaa ajoissa eteenpäin? Asiakas maksaa tilitoimistolle tehdystä työstä, jolloin yrittäjän täytyy pystyä luottamaan siihen, että sovitut palvelut tulee hoidetuksi oikein ja ajallaan.

  •  Asiantuntemuksen puute 

Kun kysyt kirjanpitäjältäsi tai palkanlaskijaltasi mieltä painavia täsmentäviä kysymyksiä, tuntuuko siltä että saat asiantuntevaa palvelua? Lakien ja työehtosopimusten muuttuessa koko ajan tulee tilitoimiston henkilökunnan panostaa myös jatkuvaan kouluttautumiseen. 

  • Epäselvyydet tilitoimisto palvelun hinnassa

Tuntuuko siltä, että jokainen lisäkysymys tuo laskulle lisäyksen? Onko vaikea hahmottaa mitkä asiat kuuluvat peruspakettiin mistä alun perin on sovittu? Tilitoimisto hinnan täytyy perustua yhteiseen näkemykseen, jossa lisäveloitettavat palvelut ovat selkeästi eroteltu peruspaketista. 

  • Tilitoimiston sähköiset palvelut eivät ole ajantasalla 

Eikö tilitoimistollasi ole tarjolla ohjelmistoa, jossa kululaskut voi skannata mobiilisti tai palkka-aineiston pystyy toimittamaan siirtotiedostolla tai integraation avulla? Sähköinen taloushallinto säästää runsaasti sekä asiakkaan että taloushallinnon ammattilaisen työaikaa, jolloin ajan voi hyödyntää asiakkaan neuvontaan ja liiketoiminnan kehittämiseen yhdessä. 

Tilitoimisto Deskjockeysilla on käytössä sähköiset ohjelmistot, joiden käyttöön saat myös tarvittaessa perehdytyksen. Procountorilla on nyt menossa huikea kampanja, jossa saat kuukausimaksut veloituksetta vuoden loppuun asti uutena asiakkaana! Myös vanhoille asiakkaille on tarjous. Vanhana asiakkaana saat 2 kuukauden kuukausimaksut -50%, mikäli kaverisi ottaa Procountorin käyttöön. Kaveri puolestaan saa   loppuvuoden kuukausimaksut veloituksetta. Lue lisää “suosittele Procountoria kaverille kampanjasta” täältä. 

Procountor tarjous

Tilitoimiston vaihtaminen on helppoa 

Mikäli edelliset kohdat saivat miettimään tilitoimiston vaihtoa, niin meillä on hyviä uutisia. Deskjockeysilla tilitoimiston vaihto onnistuu helposti ja nopeasti. 

  1. Ota meihin yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Tällöin pystytään selvittämään, että olemme oikea taloushallinnonkumppani. 
  2. Mikäli meidän henkilökemiat kohtaa, niin allekirjoitamme sopimuksen, jonka jälkeen hoidamme kaikki aloitukseen liittyvät työt puolestasi (valtuutusasiat, pankkiasiat, järjestelmän käyttöönotto ja historiatiedot).
  3. Saat meiltä henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja/tai palkanlaskijan, joka palvelee kysymyksissä saman päivän aikana. 
  4. Rentoudu ja keskity omaan ydinliiketoimintaasi! 
  5. Jos sinulle tulee kysyttävää, niin henkilökohtainen taloushallinnon asiantuntija neuvoo sinua saman päivän aikana.

Vaihtokulut nyt 0€ loppuvuoden ajan! 

 

Tilitoimiston vaihtamisen ajankohdalla ei ole merkitystä, sillä sen voi tehdä kesken tilikauden tai vasta tilikauden päätettyä. Tilitoimisto Deskjockeysilla on  loppuvuoden menossa kampanja, jossa tilitoimiston vaihtaminen onnistuu kätevästi 0€ starttikuluilla! Ota yhteyttä täältä ja jutellaan lisää teidän yrityksen tarpeista. 

tilitoimiston vaihtaminen

Deskjockeys on nyt osa
EMU Growth Partnersia.

Tästä pääset EMU Growth Partnersin sivuille: https://emu.fi