Ajankohtaista

Deskjockeys ja EMU Growth Partners yhdistävät osaamisensa

Toukokuu alkaa jännittävillä uutisilla, sillä Deskjockeys ja EMU Growth Partners yhdistävät osaamisensa. EMU Growth Partners on ostanut ruotsalaisen Deskjockeys Consulting Group AB:n koko osakekannan tytäryhtiöineen 6.5.2022.

EMU ja Deskjockeys

 

Mitä vaikutuksia kaupalla on Deskjockeysin nykyisille asiakkaille? 

Tällä hetkellä voimassaoleviin asiakassopimuksiin  järjestelyllä ei ole minkäänlaisia vaikutuksia. Käytännössä asiakastyöt hoidetaan samalla kaavalla ja mahdollisista yhteyshenkilömuutoksista 

tiedotetaan erikseen. Kaupan myötä meidän nykyisiä asiakkaita pystytään palvelemaan yhteensä Liki 150 talous- ja palkkahallinnon, HR:n sekä juridiikan ammattilaisen voimin. Tilitoimistot sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Turussa sekä Ruotsissa että Norjassa.  

Olemme innoissamme, sillä yhdistymisen myötä pystymme tarjoamaan yhä kattavampia palveluita asiakkaillemme. EMU on edelläkävijä  tekoälyn ja digitalisaation hyödyntämisessä  tilitoimistomaailmassa. Talous- ja palkkahallinnon palveluiden lisäksi pystymme jatkossa tarjoamaan yrityksen kasvua tukevia palveluita, kuten HR- ja lakipalveluita. Myös henkilökohtainen palvelumalli ja asiantuntija-osaamiseen panostaminen on meille tärkeä asia. 

Uudessa pohjoismaalaisessa tiimissä yhdistyy taloushallinto-osaaminen

Yrityskaupan myötä pohjoismaisille markkinoille avautuu aivan uudenlainen palvelukonsepti, jossa tilitoimistot muodostavat yhteisen pohjoismaalaisen tiimin. Tiimissä yhdistyvät ruotsalainen ja suomalainen taloushallinto-osaaminen, jossa esimerkiksi Ruotsin markkinoille laajentavia asiakkaita pystytään palvelemaan saman tiimin sisällä kotimaan kielellä. 

“Tunnustusta saaneena tulevaisuuden toimistona emme voi jäädä lepäämään laakereillemme, vaan meidän on pyrittävä aktiivisesti uudistumaan”, kertoo Deskjockeysin CEO Peter Rexhammer ja jatkaa: “EMUn avustuksella Deskjockeys saa kaiken sen tarpeellisen osaamisen ja kokemuksen, jotta palvelutarjontamme asiakkaille pysyy ajantasaisena ja kilpailukykyisenä niin nyt kuin tulevaisuudessakin kaikkialla Pohjoismaissa.”

“Pohjoismaista tulee maailman parasta taloushallinto-osaamista. Kun siihen lisätään kummankin yhtiön intohimot – asiakaslähtöinen palvelukokemus ja modernit tavat tehdä töitä — uskon että meillä yhdessä Deskjockeysin kanssa on koossa resepti lyömättömään palvelukonseptiin tilitoimistomarkkinoilla.” tiivistää EMU Growth Partnersin toimitusjohtaja Samuli Saviala.

Lisätietoja: 
Samuli Saviala
CEO
EMU Growth Partners
samuli.saviala@emu.fi
+358 50 530 5471

Peter Rexhammer
CEO
Deskjockeys Consulting Group AB
peter@deskjockeys.se

+46 70 570 68 34

EMU Growth Partners on talousalan edelläkävijä, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat talous- ja palkkahallinnon lisäksi mm. talousjohtamisen, HR:n ja juridiikan palvelut. EMU Growth Partners on perustettu vuonna 2007 ja se työllistää Suomessa liki 100 henkilöä.

Deskjockeys on yksi Ruotsin johtavista yrityksistä tilitoimistoalan nykyaikaistamisprosessissa. Deskjockeysin  tarina ulottuu lähes 30 vuoden päähän ja konserni on kasvanut muutaman työntekijän paikallisesta toimistosta työllistämään noin 30 henkilöä Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Deskjockeys on nyt osa
EMU Growth Partnersia.

Tästä pääset EMU Growth Partnersin sivuille: https://emu.fi