Ajankohtaista

Asiakastarina – Pincho Nation on maailman ensimmäinen sovellusravintola

Elokuu alkoi vauhdikkaasti, kun tilitoimisto Deskjockeysin tytöt pääsivät juhlimaan Lahteen avatun Pincho Nation ravintolan – avajaisiin. 

Pinchon juuret ulottuvat vuoteen 2012, jolloin avattiin ensimmäinen ravintola Ruotsin Göteborgiin. Koko ravintolakonsepti perustuu ruotsalaiseen alkuperäisideaan. Vuodesta 2014 alkaen konseptia on alettu tarjota myös franchise-sopimuksella ja tänä päivänä Pinchoja on jo yli 70 eri pohjoismaissa.

Pincho Nation ravintoloissa tilaaminen ja maksaminen onnistuu sovelluksella

Pinchossa kaikki on helppo hoitaa sovelluksella: pöytävaraukseen, tilaukseen ja maksamiseen ei välttämättä tarvita ollenkaan henkilökuntaa. Annokset ovat herkullisia pieniä tapaksia, joita on ihana jakaa ystävien kanssa ja maistella useita eri makuja maailmalta. Koko konsepti on ainutlaatuinen Suomessa. Myös Pinchon sisustus on ainutlaatuinen ja mieleenpainuva. Ravintolassa on vastassa sirkus ja se on täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. 

Helena Vahteri aloitti Pincho Nation Suomen Area Managerina kesällä. 

” On hienoa päästä mukaan avaamaan Pinchoja Suomeen. Työnkuva on todella monipuolinen, rakennusprojekteista siirrytään vauhdikkaasti ravintolan päivittäisiin toimintoihin ja takaisin, ei tule tylsää hetkeä. Yrityksellä on oikeanlaiset arvot ja on erityisen tärkeää, että henkilökuntamme voi hyvin. On hienoa tehdä töitä yrityksessä, jolle henkilöstön persoonallisuus ja työn hauskuus ovat etusijalla. Näin saadaan myös asiakkaamme viihtymään meidän sirkuksessamme.” 

   

Henkilökohtainen palvelu on tärkeää yhteistyössä tilitoimiston kanssa 

Uuden ravintolan aloittaessa toimintaa riittää paljon läpikäytäviä asioita myös tilitoimiston kanssa.

”On tärkeää, että hommat saadaan rullaamaan alusta lähtien oikein, sillä yhteistyö tilitoimiston kanssa on toiminnan yksi peruskivistä. Lakisääteiset toimintatavat ja palkka-asiat hoituvat oikein kun ne ovat ammattilaisten käsissä.” 

Me Deskjockeysilla arvostamme henkilökohtaista palvelua, jonka myötä on mahdollista tutustua asiakkaaseen kokonaisvaltaisesti. Helana kokeekin, että on ihanaa saada tukea ja vastauksia kysymyksiin henkilökohtaisesti. ”Palvelu on joustavampaa, eikä vastauksia tarvitse odottaa kauaa. Iso plussa yhteyshenkilöillemme! ” 

Ravintola-alalla on tärkeää  oikeanlainen työajanseurantaohjelma

Koska Pinchos ravintola toimii sovelluksen avulla, on myös selvää, että työntekijät pystyvät seuraamaan tehtyjä työtunteja myös omalla sovelluksella. Oikeanlainen työajanseuranta ohjelma on ravintola-alalla ensisijaisen tärkeä, sillä töitä tehdään monessa eri vuorossa. Myös ravintola-alan moninaiset säädökset ja lisätyökorvaukset saadaan asetettua suoraan järjestelmään. ” Meillä myös henkilökunta pääsee seuraamaan omia työtuntejaan ja työvuoroja suoraan omasta sovelluksestaan.”

 

Nappaa testiin Pinchon menusta suosikit

Mutta palataan vielä lopuksi herkulliseen menuun Pinchossa. Mitkä ovat Helenan omat suosikit? 

” Karkki drinkit ovat osa konseptia ja niistä Pincho on kuuluisa. Drinkkejä saa sekä “prosenteilla” ja ilman. On ihanaa nähdä lasten silmien loistavan kun pöytään tuodaan alkoholiton karkki-drinkki;) Ruoista omat suosikkini vaihtelevat päivittäin, kaikki on maukasta ja kokeilemisen arvoista. Original Burger ja Planksteak ovat asiakkaidemme ykkösiä, itse pidän erityisesti risotosta, lohitartarista ja dumplingeista.

Olemme täynnä yllätyksiä! Maistuvia tapaksia, ihania drinkkejä ja iloista palveluamme ei kannata missata.”  Helena Vahteri, Area Manager, Pincho Nation Finland

Toivotamme paljon menestystä Suomen valloitukseen Pincho Nation ravintoloille! 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Deskjockeys on nyt osa
EMU Growth Partnersia.

Tästä pääset EMU Growth Partnersin sivuille: https://emu.fi